Aysul bespaart ruim 100 euro per maand op haar energierekening

In het gezellige Veendam ontmoetten we Aysul Koppe, een bewoner met een wens: energiezuiniger wonen. Bespaarcoach Erwin hielp haar en nu heeft Aysul vloerisolatie, zonnepanelen, folie achter de verwarming en nog veel meer. "Ik had geen idee dat dit allemaal mogelijk was!"

Indrukwekkende resultaten
De resultaten van deze aanpassingen zijn indrukwekkend. Aysul bespaart nu jaarlijks 250 m3 gas en 2300 kWh stroom, wat neerkomt op zo’n €1260 per jaar. "Het is geweldig dat dit allemaal vóór de winter geregeld is." 

Voordelige lening
Het energiezuinig maken van haar huis leek onmogelijk, Aysul wist niet hoe ze het moest betalen. Maar dankzij de gratis hulp van Erwin kon Aysul een voordelige lening afsluiten bij het Nationaal Warmtefonds. Ze had geen afsluitkosten, betaalt geen rente en hoeft deze voorlopig niet af te lossen. Daarnaast hielp de Bespaarcoach haar bij het opvragen van offertes bij installateurs van zonnepanelen en vloerisolatie.

Hulp van Jouwbespaarcoach
Aysul vertelt enthousiast: "Ik ben ontzettend tevreden over de ondersteuning die ik heb gekregen. Vooral de zonnepanelen en de isolatie zijn fantastisch, want daardoor bespaar ik meteen veel geld. Ik zou iedereen aanraden om ook de hulp van Jouwbespaarcoach in te schakelen.” 

Bespaar ook geld en energie!


Wil jij ook energiezuiniger wonen en geld besparen? Onze Bespaarcoaches helpen graag. Dit is gratis!

Maak een afspraak Wat doet een Bespaarcoach

Hulp bij kleine energieklussen?

Heb je nog radiatoren waar geen radiatorfolie achterzict? Of hulp nodig bij het dichten van kieren en naden? Maak een afspraak met de Klusbus. Het materiaal en het werk is gratis.

Maak een afspraak Wat doet de Klusbus?