Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

Zonnepanelen-actie

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Met zonnepanelen bespaar je gemiddeld tussen de 300 en 600 euro per jaar op je energierekening. Door de gezamenlijke inkoopactie is het nu extra gemakkelijk en interessant. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte op. 

Bekijk de informatieavond

Vrijblijvende offerte

Het Regionaal Energieloket heeft een leverancier gekozen. Deze heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt goede garanties. Maak een afspraak voor een vrijblijvend online adviesgesprek.

Informatieavond terugkijken?

Tijdens de informatieavond gaven we algemene informatie over zonnepanelen, vertelde de leverancier over het aanbod en hoorde je hoe je de btw terug kan krijgen.

Bekijk de informatieavond

Het aanbod

Om het je makkelijk te maken heeft het Energieloket het uitzoekwerk al gedaan. Het  aanbod met de beste prijs-kwaliteit en garanties is uitgekozen. Deze informatie is opgenomen in het informatiepakket.

Bekijk het informatiepakket

Heb je een vraag? We horen het graag.

Naar contactformulier

Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket heeft de inkoopactie voor Oost-Groningen geregeld. Zij doen dit voor heel veel gemeenten in Nederland. Alle informatie over de zonnepanelenactie vind je hier op een rij. Heb je nog vragen? Bel gerust: 088 525 4110 of stuur een e-mail.

Alle informatie op een rij Stuur een e-mail

Hulp bij 21% btw terugvragen

Als je als particulier zonnepanelen koopt, mag je de btw op aanschaf en installatie (21%) terugvragen bij de Belastingdienst. Dat zit zo: met zonnepanelen op je dak heb je in feite een klein energiebedrijfje. Het voordeel hiervan is dat je als ‘ondernemer’ de btw die je voor de zonnepanelen hebt betaald, kunt terugvragen. Het Energieloket heeft een stappenplan samengesteld waarmee je het zelf eenvoudig regelt. 

Stappenplan btw terugvragen

Gratis Energie Bespaarpakket

Heb je een code voor een Energie Bespaarpakket ontvangen? Haal deze op bij de bouwmarkt of maak een afspraak met een Energiecoach. Na afloop van dit gesprek ontvang je het pakket dat het best past voor jouw situatie.

Code inwisselen