Ik heb een code voor een Energie Bespaarpakket. Maak hier je keuze

Isolatie-actie Musselkanaal

Om te weten wat de exacte kosten zijn om je huis te isoleren, vraag je een offerte aan bij een gespecialiseerd bedrijf. Een overzicht van regionale bedrijven vind je hier.

Bespaar 15% op je isolatiekosten

BEVO Isolaties & Duurzaamheid heeft tijdelijk speciaal voor inwoners uit Musselkanaal een aantrekkelijk aanbod. Afhankelijk van het materiaal dat je kiest, krijg je 2 tot 4 euro korting op de m2-prijs. Dit betekent een besparing van ca. 15%.

Hoe werkt het?

  • Bel BEVO Isolaties & Duurzaamheid voor een vrijblijvende offerte, telefoonnummer: 0599 - 820 389. Mailen kan ook via dit contactformulier. Geef aan dat je mee wilt doen aan de isolatie-actie van Musselkanaal.
  • Een adviseur komt binnen twee weken bij je thuis en bepaalt aan de hand van jouw situatie welke isolatie het meest geschikt is. Je ontvangt direct een vrijblijvende offerte.
  • Op de offerte staat de actieprijs vermeldt.
  • Ga je akkoord met de offerte, maak dan een afspraak om de werkzaamheden uit te laten voeren. Dit lukt vaak  binnen 4-6 weken.
  • Dit aanbod geldt t/m 31 december 2021.

Meer informatie over isoleren

Wist je dat isoleren vaak binnen een paar uur gebeurd is? En dat je er praktisch geen overlast van hebt? Lees hier de informatie van het Regionaal Energieloket:

Ook bij MilieuCentraal vind je handige informatie over isoleren.

Actie in Musselkanaal

Ga terug naar de informatiepagina over de actie van Musselkanaal.

Actiepagina